Restauracja wyposażona w nowoczesne sprzęty gastronomiczne działa nie tylko efektywniej, ale może także oferować swoim gościom dania wyższej jakości. Jakie sprzęty gastronomiczne kupowane są obecnie najczęściej?
Jak dopasować urządzenia gastronomiczne do restauracji?
Wybór właściwego wyposażenia do gastronomii ma bardzo duże znaczenie, dlatego restauratorzy przed zakupieniem niezbędnych urządzeń zawsze powinni przygotować plan oraz uwzględnić własne potrzeby – wskazuje sklep internetowy hybryda-gastro.pl.
W sklepie internetowym hybryda-gastro.pl restauratorzy mogą zakupić wszystko, co potrzebne jest do prowadzenia działalności w branży gastronomicznej. Nowoczesne wyposażenie najlepszych marek jest oferowane wraz z fachowym wsparciem projektowym, niezawodnym montażem oraz serwisem. To wszystko w bardzo atrakcyjnych cenach, by spełnić wymagania każdego restauratora.
Sprzęty gastronomiczne do restauracji – co wybrać?
Sklep hybryda-gastro.pl prowadzi sprzedaż sprzętów gastronomicznych, dzięki którym można w pełni wyposażyć kuchnię w restauracji. Wśród najczęściej wybieranych sprzętów znajdują się poniższe:
Piec konwekcyjno-parowy
Jest to rodzaj pieca, który wykorzystuje efekt konwekcji oraz parę, aby piec dania z użyciem gorącego powietrza i jednocześnie zapobiegać ich przesuszeniu. Piece tego typu pozwalają na uzyskanie wyśmienitych potraw z mięs i warzyw, które są soczyste i pełne smaku. Nowoczesne piece tego typu są także bardzo proste w obsłudze i energooszczędne.
Zmywarka kapturowa
Zmywanie naczyń ręcznie w gastronomii powoli odchodzi w przeszłość. Teraz coraz więcej lokali kupuje owoczesne zmywarki do naczyń. Wśród dostępnych modeli znajdują się zmywarki kapturowe, które są bardzo proste w obsłudze. Te najszybsze potrafią zmyć naczynia nawet w parę minut.
Zmywarki do garnków
Poza zmywakami kapturowymi sklep hybryda-gastro.pl oferuje także specjalne zmywarki do garnków, które skutecznie radzą sobie nawet z najtrudniejszymi zabrudzeniami.
Piec do pizzy
Wyposażenie restauracji w piec do pizzy pozwoli na przyciągnięcie do niej wielu nowych klientów, którzy przepadają za tą włoską potrawą. Piece do pizzy oferowane są obecnie w wielu wariantach – jako elektryczne, gazowe, opalane drewnem.
Szafy chłodnicze
W lokalu gastronomicznym nie może zabraknąć także urządzeń chłodniczych przeznaczonych do przechowywania surowców i gotowych dań w niskiej temperaturze. Wśród często wybieranych urządzeń znajdują się również szafy chłodnicze, które mogą być także wykorzystane do prezentacji produktów, na przykład deserów.
—
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK
TEL: 32 418-72-55
E-MAIL: biuro@hybryda-gastro.pl
NIP: 6312312497, REGON: 241677598
ul. Stanisława Kunickiego 14, 44-100 Gliwice